Showbiz

#nim's island #aventuri #film #lesbiana #insarcinata #copii #actrita #jodie foster

Jodie Foster - din nou insarcinata?


a alimentat zvonurile potrivit carora ar fi din nou insarcinata, dupa ce a fost vazuta in weekendul trecut purtand , menite sa-i ascunda burtica , informeaza femalefirst.co.uk.

Actrita, care a recunoscut public anul acesta ca este lesbiana , s-a despartit recent de partenera ei de viata, Cydney Bernard, cu care era impreuna de 14 ani. Iesita la o plimbare prin Los Angeles in weekendul trecut, Foster a afisat o burtica pronuntata ce se vedea foarte clar din rochia mulata pe care o purta.

"Jodie parea cu siguranta mai mare decat era de obicei. Burta era mai mare si sanii pareau crescuti si ei. Stralucea. Nu era machiata, dar era foarte frumoasa", a declarat un martor.

Jodie Foster (45) mai are doi copii, Kit (7) si Charlie (10), care au fost conceputi in vitro , dar nu se stie cine este tatal lor pentru ca actrita a refuzat sa-i dezvaluie numele. Circula zvonuri ca tatal natural al copiilor lui Foster ar fi Randy Stone, un regizor homosexual, decedat insa la inceputul acestui an din cauza unei afectiuni cardiace .

Urmareste trailerul filmului de aventuri Nim's Island, cea mai recenta pelicula in care joaca Jodie Foster.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea