Showbiz

#hasbro #monopoly #ridley scott #michael bay #g.i. joe #trasformers

Jocul Monopoly va ajunge pe marile ecrane

Ridley Scott va regiza un film ispirat din celebrul joc Monopoly . Productia va fi o colaborare intre compania de jucarii Hasbro si studiourile Universal Pictures, informeaza variety.com.

Ridley Scott a fost ales sa regizeze aceasta productie sis a ii dea un aer futuristic, iar Pamela Petter ( Corpse Bride si Monster House) se va ocupa de scenariu.

Monopoly este produsul firmei Hasbro, care a mai adus recent o serie de personaje pe marele ecran. Este vorba de filmul Transformers care a fost un mare succes. Astfel, studiourile si regizorii de film au devenit tot mai interesati de realizarea unor filme bazate pe jocuri video sau jucarii.

Urmatoarea jucarie a companiei Hasbro, care va face cunostinta cu marile ecrane, este soldatul G.I. Joe . Filmul este produs de Paramount Pictures si va fi lansat anul fiitor, in vara.

Si asta nu e tot. Michael Bay va produce un film de animatie inspirat din tabla de spiritism Ouija Board si un remake dupa jocul clasic de razboi Battleship .

Hasbro Toys este a doua companie producatoare de jucarii din lume, dupa Mattel, cu o cifra de afaceri de 3,151 miliarde de dolari. Printre jucariile produde de acesta companie, se numara: Transformers, Battleship, Sliders, Monopoly, Guess Who?, Hangman, G.I. Joe si multe altele.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului Transformers, in regia lui Michael Bay

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea