Showbiz

#joaquin phoenix #oscar #barba #barbos #sex-simbol #johnny cash #walk the line #gladiatorul

Joaquin Phoenix: "De ce arat ca un boschetar"

Joaquin Phoenix , nominalizat la doua premii Oscar, a declarat intr-un interviu pentru The Sun, ca a decis sa-si lase barba sa creasca si sa se ingrase pentru a scapa de imaginea de sex-simbol, potrivit site-ului popeater.com.

"Oamenii m-au inclus in categoria sex-simbolurilor, dar aceasta imagine este, in mare parte, rodul unui efort depus de mine. Sau poate ca sunt lenes", a declarat Joaquin Phoenix. Actorul a spus ca avea nevoie de ceva inedit in ceea ce priveste lookul sau.

Phoenix , in varsta de 34 de ani, a anuntat in toamna anului trecut ca va renunta la cariera de actor pentru a se concentra asupra carierei muzicale. Actorul a optat pentru stilul rap, iar albumul sau va fi produs de P. Diddy.

Presa americana a indicat ca aceasta schimbare de stil ar fi o elaborata punere in scena pentru realizarea unui documentar, pe care il va regiza actorul Casey Affleck.

Joaquin Phoenix a fost nominalizat de doua ori la premiile Oscar, in 2006 pentru rolul principal din filmul Walk the Line, bazat pe povestea lui Johnny Cash si in 2001 pentru rolul din pelicula Gladiatorul.

Phoenix a inregistrat un album cu coloana sonora a filmului Walk the Line, cu care a castigat un premiu Grammy.

Urmareste trailerul filmului Walk the Line

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea