Showbiz

#miop #jimi hendrix #rock

Jimi Hendrix era miop

Jimi Hendrix a luat cu el in mormant un secret pe care il stiau doar apropiatii sai: avea probleme cu vederea , scrie contactmusic.com.
 
Hendrix i-a marturisit sorei sale vitrege, Janie, ca desi avea nevoie de ochelari, a refuzat sa consulte un medic oftalmolog sau sa poarte ochelari.
 
In ciuda faptului ca statea prost cu vederea, acest lucru nu-l impiedica pe chitarist sa se urce la volanul Chevroletului sau. Janie spune ca la un moment dat ca Hendrix a fost implicat intr-un accident de masina care era cat pe ce sa-l coste viata.
 
Fanii lui Jimi Hendrix vor avea ocazia sa asculte incepand cu data de 9 martie un nou disc ce contine materiale nelansate pana acum.
 
Discul se intituleaza “Valleys Of Neptune” si este produs de Janie Hendrix, impreuna cu John McDermott si Eddie Kramer. Printre piesele incluse pe album se numara cateva preluari, (“Sunshine Of Your Love ”  - Cream, “Bleeding Heart” – Elmore James) precum si varianta originala a piesei “Hear My Train Comin'“.

Melodiile de pe album au fost inregistrate de Hendrix in diferite studiouri din SUA si Marea Britanie, in perioada 1968-1979.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea