Showbiz

#jim carrey #jenny mccarthy #despartit

Jim Carrey si Jenny McCarthy s-au despartit

Jim Carrey si Jenny McCarthy, unul dintre cele mai non-conformiste cupluri de la Hollywood, au decis sa se desparta pe cale amiabila si au facut anuntul public pe Twitter , reteaua de micro blogging, anunta Los Angeles Times.

Cei doi au postat ieri dupa-amiaza doua mesaje pe Twitter prin care isi multumeau reciproc pentru cei cinci petrecuti impreuna.

“Sunt foarte recunoscatoare pentru anii petrecuti alaturi de Jim. Voi face parte din viata lui Jane, iar Jim va face mereu parte din inima mea ”, a spus Jenny McCarthy pe Twitter.

Jane este fata de 22 de ani a lui Jim Carrey, care l-a facut pe acesta bunic in luna februarie, dand nastere unui baietel.

Carrey a raspuns la mesajul fostei sale partenere de viata printr-un post asemanator: “Tocmai am pus punct relatiei de 5 ani cu Jenny. Sunt fericit pentru nenumaratele momente minunate pe care le-am trait impreuna si ii doresc tot binele din lume! Okay?”

Jim Carrey si Jenny McCarthy formau un cuplu de cinci ani si, desi au refuzat sa se casatoreasca, nu au exclus niciodata posibilitatea oficializarii relatiei lor. Ba chiar Jenny era foarte incantata ca va fi bunica baietelului lui Jane, chiar daca nu era casatorita cu Jim. “Voi fi bunica, cu sau fara certificat de casatorie. Copilul va fi al meu”, a spus Jenny in decembrie 2009 pentru publicatia Ministry.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea