Showbiz

#jim carrey #impacare #jenny mccarthy

Jim Carrey si Jenny McCarthy, la un pas de impacare

Jim Carey si Jenny McCarthy vor sa se impace. Dupa ce in aprilie au anuntat ca se despart, cei doi actori au revenit la sentimente mai bune. Jim si Jenny s-au intalnit in luna august si comunica in permanenta, planuind sa se impace.

Lucrurile nu sunt asa de simple precum par . Jim Carey este in prezent implicat intr-o alta relatie. De asemenea, si Jenny McCarthy este cuplata, actrita fiind de 3 luni iubita modelului Jason Toohey.

Jim Carrey (48 de ani) si Jenny McCarthy (37 de ani) si-au facut publica despartirea in primavara acestui an, prin intermediul popularului site de microblogging Twitter.

“Tocmai am incheiat o relatie de cinci ani. Sunt recunoscator pentru toate momentele fericite pe care le-am petrecut impreuna si ii urez tot ce este mai bun", scria Carrey. La jumatate de ora dupa acest anunt, McCarthy a postat  si ea un mesaj, tot pe Twitter: “Il voi pastra pe Jim pentru totdeauna in inima mea ca un barbat important.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea