Showbiz

#cinema #film #jim carrey #gras

Jim Carrey s-a ingrasat 20 de kilograme

Jim Carrey s-a ingrasat peste 20 de kilograme pentru rolul pe care il va interpreta in "The Three Stooges", ultimul proiect in care actorul este implicat, anunta Reuters.

Pentru a putea juca in the three stooges, Jim Carrey a adaugat la fizicul supraponderal si o barba neingrijita, precum si o pereche de ochelari.

Actorul a aparut in public cu o noua infatisare la UCLA's 2009 Visionary Ball care s-a desfasurat recent in Beverly Hills.

Partenera starului, actrita  Jenny McCarthy, a glumit pe seama noii infatisari a lui Carrey, precizand ca va fi obligata sa aiba o relatie de acum inainte cu Curly, personajul pe care Jim Carrey il va interpreta in pelicula The Three Stooges.

"Mi-a spus: stii, ma voi ingrasa 40-50 pounds (20-25 de kilograme) pentru acest rol. Iar eu am spus: O, doamne, va trebui sa am o relatie cu Curly! Asta e cea mai misto chestie care mi s-a intamplat vreodata!”, i-a marturisit Jenny McCarthy unei cunostinte.

Productia The Three Stooges va fi lansata pe merile ecrane anul viitor.

Urmareste trailerul filmului I Love You Phillip Morris cu Jim Carrey in rolul principal:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea