Showbiz

Jim Carey - intr-o noua comedie

 
Regizorul Jason Reitman, recent nominalizat la Oscar pentru pelicula Juno, va lucra cu Jim carey, la un nou film de comedie, "Pierre Pierre", anunta site-ul Variety.

Filmul va spune povestea unui nihilist francez, care transporta un tablou furat de la Paris la Londra. Bugetul proiectului va fi de aproximativ 13 milioane de dolari, iar filmaril sunt programate sa inceapa la sfarsitul verii, urmand ca pelicula sa fie lansata in cinematografe in 2009.

Jason Reitman, nominalizat anul acesta la Oscar pentru regie pentru comedia Juno, lucreaza la o noua comedie-thriller, la care va fi producator. Scenariul este semnat de Diablo Cody, castigatoarea unui premiu Oscar pentru scenariu original (Juno), iar filmul se va numi "Jennifer's Body". Regia este semnata de Karen Kusama, iar in rolul principal va juca Megan Fox.

Jim Carey va juca in productia Warner Bros., "Yes Man" si isi va imprumuta vocea personajului Horton, in filmul Dr. Seuss' Horton Hears a Who.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea