Showbiz

#sexy #bruneta #zvon #adulter #inselat #jesus luz #monden #madonna #pop

Jesus ii pune coarne Madonnei

Se pare ca Madonna n -are noroc in dragoste si pace. Proaspatul sau iubit, modelul Jesus Luz , este departe de a fi usa de biserica. De curand, acesta a fost surprins sarutandu-se cu o bruneta sexy in timpul unei petreceri organizata in casa lui din Rio.

" Jesus a fost vedeta petrecerii. Toate fetele au innebunit cand acesta si-a facut aparitia. Luciana a parut insa cea mai interesata si imediat l-a luat la dans. Au dansat foarte apropiati de mai multe ori", a declarat unul dintre invitatii la party, pentru "The Sun".

Mai mult decat atat, modelul in varsta de doar 22 ani a fost vazut tinand-o strans la piept pe fermecatoarea Luciana Costa (31 ani), dupa care a fost surprins sarutand-o cu patima.

Desi cei 2 au fost fotografiati plimbandu-se prin parc a doua zi, Luciana sustine in continuare ca ea si Jesus sunt doi vechi prieteni si-atat.

"Amandoi adoram sa dansam, asa ca am dansat si am povestit. Am  vorbit despre carierele noastre, iar duminica am iesit la o plimbare cu niste prieteni comuni", a declarat pentru aceeasi publicatie, Luciana Costa.

Intre timp insa, Madonna pare din ce in ce mai atasata de tanarul model, care acum, de cand sta la resedinta divei pop castiga 10.000 lire sterline pe o sedinta foto . 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea