Showbiz

#jessica simpson #pop #muzica #monden

Jessica Simpson isi blesteama fostul iubit

Jessica Simpson a pus o vrajitoare sa arunce cu blesteme asupra fostului ei iubit, anunta femalefirst.co.uk.

in dragoste, cantareata a fost parasita de fotbalistul Tony Romo cu o seara inainte de a implini 29 de ani. Enervata la culme de gestul acestuia, Jessica a vizitat o femeie, pe care a gasit-o pe Internet, pentru a o ajuta sa-l blesteme pe Tony. Artista a dorit astfel sa-l impiedice pe fotbalist sa iubeasca din nou.

„Jessica in mod normal este o fata foarte draguta, dar nu-si poate reveni din soc. Nu-i vine sa creada ca Tony i- a dat papucii asa brusc”, a explicat o sursa pentru National Enquirer .

„A gasit o femeie in California. Cele doua s-au intalnit la resedinta din Beverly Hills a vedetei, unde au aprins niste lumanari, au ars niste tamaie si au facut o serie de incantatii”, a povestit aceeasi sursa.

Prin blestemul facut, razbunatoarea cantareata spera sa-i afecteze si viata profesionala a lui Tony, astfel incat acesta sa nu marcheze niciun gol in meciul din 13 septembrie impotriva echipei Tampa Bay Buccaneers.

Cand nu se ocupa de vraji, Jessica se intalneste cu o alta vedeta din sport, fotbalistul Colt Brennan, care este de altfel un rival de-al lui Tony Romo.

Jessica Simpson - "These boots are made for walkin"

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea