Showbiz

#jessica biel #vivaldi

Jessica Biel il seduce pe Vivaldi

Jessica Biel va intra in pielea unei frumoase si talentate cantarete de opera care ii suceste mintile unuia dintre cei mai cunoscuti compozitori italieni intr-un nou proiect cinematografic, anunta Reuters.

Biel o va interpreta pe Anna Tessieri Giro, o cantareata protejata a lui Antonio Vivaldi , cea care l-a inspirat pe artist sa compuna faimoasa capodopera “Cele patru anotimpuri”. Giro a fost cantareata de opera preferata a lui Vivaldi si o prietena apropiata, dar intre cei doi se pare ca nu a existat o legatura amoroasa.

Filmul, care nu are inca un titlu, se va concetra pe relatia dintre cei doi artisti. Regia va fi semnata de Patricia Riggen (Under the Same Moon). Proiectul va fi prezentat in cadrul Festivalului de Film de la Cannes pentru a-si gasi un distribuitor.

Rolul lui Antonio Vivaldi va fi jucat de Luke Evans, pe care l-am vazut recent in Clash of the Titans.

Jessica Biel va reveni in curand pe ecrane in filmul de actiune The A-Team, in timp ce Luke Evans va fi Zeus in filmul epic Immortals in regia lui tarsem singh.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea