Showbiz

#jessica biel #a team #film

Jessica Biel - fosta iubita a lui Bradley Cooper

Actrita Jessica Biel ar putea primi rolul principal in adaptarea pentru marile ecrane a serialului TV " The A-Team ", informeaza aceshowbiz.com.

Potrivit revistei The Hollywood Reporter, actrita din Easy Virtue se afla in negocieri pentru o aparitie in acest film, alaturi deĀ  Liam Neeson, Bradley Cooper si Quinton Jackson.

Daca va primi acest rol, Jessica Biel ii va da viata unui general din armata care conduce echipa de mercenari. Ea este si fosta iubita a lui Cooper. Rolul nu este primul in haine militare pentru Biel. Actrita a mai interpretat un locotenent de marina in filmul Stealth, din 2005.

Hollywood Reporter a mai dezvaluit si faptul ca actorul Sharlto Copley, vedeta din District 9, va interpreta rolul lui Murdoch, unul dintre cei mai buni piloti, care insa sufera de pierdere a memoriei si halucinatii .

Filmul The A-Team este adaptarea pentru marele ecran a serialului cu acelasi nume din anii '80. Joe Carnahan va regiza aceasta pelicula, iar filmarile vor incepe in aceasta toamna, in Vancouver. Premiera este asteptata pe 11 iunie 2010.

Urmareste trailerul filmului Powder Blue, cu Jessica Biel si Patrick Swayze:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea