Showbiz

#jessica biel #emile hirsch #plans #varful muntelui #kilimanjaro

Jessica Biel a plans cand a ajuns pe varful Muntelui Kilimanjaro

Cucerirea varfului Kilimanjaro de aproape 6000 de metri a emotionat-o pana la lacrimi pe actrita Jessica Biel. Aceasta a facut parte dintr-o expeditie a Natiunilor Unite menita sa traga un semnal de alarma asupra crizei de apa potabila la nivel global, scrie Access Hollywood.

In escaladarea celui mai inalt varf al Africii, alaturi de Biel s-a aflat si actorul Emile Hirsch.

“M-am dus la Jessie, am imbratisat-o si am plans amandoua. Toti plangeam”, a spus Elizabeth Gore, presedinta UN Foundation in cadrul unei convorbiri telefonice prin satelit. “Temperaturile sunt sub zero grade si unii dintre noi au facut eforturi incredibile ca sa ajunga pe varf”, a adaugat aceasta.

Dupa sase zile pe munte, portiunea pe care echipa a urcat-o in cursul zilei de marti , 12 ianuarie, s-a dovedit a fi cea mai dificila. “Totul era alb, nu vedeam nimic. Era atat de multa zapada, incat nu se vedea la mai mult de jumatate de metru. Asa ca am mers in sir indian pana pe varf. Sunt foarte mandra ca toti cei 12 membri ai echipei au reusit sa ajunga sus”, a mai afirmat Gore.

Alaturi de Jessica Biel si Emile Hirsch au urcat pe Kilimanjaro si alte celebritati: fotograful Michael Muller, Alexandra Cousteau (nepoata celebrului exploratory Jacques Cousteau), cantareata de origine etiopiana Kenna , rapperul Santigold, hip hop-erul Lupe Fiasco si actrita Isabel Lucas.

Echipa de celebritati a coborat deja de pe munte, iar Biel, Kenna si Santigold vor vizita in cursul zilei de joi o tabara a UN de refugiati din Etiopia pentru a vedea care sunt cele mai grave probleme cauzate de lipsa de apa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea