Showbiz

#jessica alba #spion #the insiders

Jessica Alba - spion columbian in thriller-ul "The Insiders"

Jessica nu se mai satura sa joace in adaptari dupa . Actrita din Sin City si The Fantastic Four , va fi protagonista unei ecranizari dupa un belgian, anunta TotalFilm.com.

Pelicula se numeste The Insiders , iar Alba va fi Najah Cruz, o columbiana pe cat de frumoasa, pe atat de letala . Najah este un fel de James Bond: are cunostinte vaste despre tot felul de arme si poate sa-si doboare adversarii dintr-o singura lovitura.

La cererea Casei Albe, Najah se infiltreaza intr-o organizatie mafiota cu ramificatii internationale si devine garda de corp personala a liderului. Povestea seamana foarte mult cu cea din serialul Alias, dar ramane de vazut daca filmul va fi o adaptare jalnica si putin credibila sau va merge pe urmele francizei Bourne, iar Jessica Alba va deveni un nou model de super spion.

Totusi, avand in vedere ca regia peliculei va fi semnata de Mabrouk El Mechri, cel care l-a resuscitat si umanizat pe Jean Claude Van Damme in filmul biografic JCVD, The Insiders are toate sansele sa fie un thriller intunecat demn de seria Bourne.

Jessica Alba filmeaza in prezent pentru Machete in regia lui Robert Rodriguez, iar anul viitor va aparea in nu mai putin de patru filme, printre care Little Fockers si Valentine's Day.

Urmareste trailerul filmului The Eye cu Jessica Alba:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea