Showbiz

#actor #comic #eliberat #arestat #jerry lewis

Jerry Lewis - arestat si eliberat

Celebrul comic , care a iesit de multa vreme de pe marile ecrane, a revenit din nou in atentia publicului, dupa ce a fost retinut la sfarsitul saptamanii trecute, pentru ca i s-a gasit un pistol in bagaje, au anuntat autoritatile din Las Vegas.

Actorul, in varsta de 82 de ani , a fost oprit de personalul unui aeroport din orasul jocurilor de noroc, dupa ce i-a fost depistata in bagaje arma neincarcata.

Managerul artistului, Claudia Marghilano, a declarat ca arma respectiva era fara munitie , nu era functionala si era folosita de Lewis in timpul spectacolelor sale. Reprezentantul lui Jerry Lewis a adaugat ca acesta nu stia de existenta armei printre bagaje.

Pe de cealalta parte, politistul Bill Cassell afirma ca, daca pistolul ar fi fost fals. "nu ar fi fost o arma si nu am fi putut sa il acuzam pentru posesie de arma".

Daca nu a mai functionat imaginea de om amuzant, actorul de comedie s-a gandit probabil sa incerce sa fie dur. Din pacate, s-a ales doar cu obiectul muncii confiscat si cu o revenire efemera in paginile ziarelor.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea