Showbiz

#jerry bruckheimer #tom cruise #sequel #top gun

Jerry Bruckheimer si Tom Cruise lucreaza la un sequel pentru "Top Gun"

Chiar daca ultimul sau film, Knight and Day , este o dezamagire in box-office, cariera de erou de actiune a lui Tom Cruise este departe de a se fi incheiat.

MTV anunta ca producatorul Jerry Bruckheimer are in plan un sequel pentru Top Gun, filmul din 1986 care l-a facut celebru pe Tom Cruise. Bruckheimer, producatorul lui Top Gun a primit, se pare, cateva oferte din partea unor studiouri pentru a resuscita personajul interpretat de Cruise, locotenentul Pete “Maverick” Mitchell intr-un nou film.

“Recent am purtat discutii cu mai multe studiouri pentru acest proiect. Pana acum nu este nimic sigur. Am dezbatut cateva idei pentru ca lumea aviatiei s-a schimbat complet fata de perioada in care am realizat Top Gun . Trebuie sa gasim un mod de a-l reintroduce pe Maverick intr-un astfel de film”, a declarat Bruckheimer pentru postul MTV.

Top Gun continua seria filmelor de succes din anii ’80 care au mari sanse sa ajunga din nou pe ecrane sub forma de sequel. Alte doua asemenea proiecte pe care producatorii vor se le resusciteze sunt Jurassic Park si Ghostbusters.

Urmareste un trailer al comediei de actiune Knight and Day, film cu care Tom Cruise a pierdut lupta in box-office-ul american:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea