Showbiz

#neverland #inmormantare #michael jackson #jermaine jackson

Jermaine Jackson vrea ca Michael sa fie inmormantat la Neverland

Jermaine Jackson, fratele lui Michael Jackson, nu vrea ca fratele sau sa fie inmormantat alaturi de oameni de rand, informeaza femalefirst.co.uk.

Fostul basist al trupei Jackson 5 , care este in continuarea devastat de moartea fratelui sau, vrea ca magastarul sa fie inmormantat la fosta sa ferma, Neverland , si nu intr-un cimitir public.

"Este foarte posibil ca Neverland sa fie locul de veci al lui Michael. Trebuie sa ne gandim si la masuri de securitate. La Neverland putem controla acest aspect, insa intr-un cimitir public nu", a declarat jermaine jackson revistei The Sun.

"Optiunile pe care le avem sunt Neverland si cimitirul din Los Angeles. Eu sunt insa total impotriva unui cimitir public. Pur si simplu nu imi place. Michael a facut atatea lucruri speciale pentru acesta lume. Si el trebuie sa se odihneasca intr-un loc special. Trebuie sa fie intr-un loc sigur, pe care sa nu il imparta cu alte persoane care au facut lucruri urate. De ce trebuie sa fie in compania acestor oameni? El trebuie sa fie singur? Lumea sa este la Neverland", a mai declarat Jermaine.

Michael Jackson a murit pe 25 iunie si a avut parte de o ceremonie publica pe 7 iulie, insa trupul sau nu a fost inmormantat.

Jermaine a mai declarat ca vrea sa transforme ferma de la Neverland intr-un loc in care lumea sa vina si sa isi arate respectul si iubirea fata de Michael Jackson. Decizia finala apartine insa parintilor sai, Katherine si Joe Jackson .

"Katherine nu este acord ca Michael sa fie inmormantat la Neverland decat daca copiii acestuia vor primi drepturi depline asupra proprietatii. Numai in acest caz mama lui Michael va fi acord ca trupul acestuia sa se odihneasca la Neverland", a declarat o sursa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea