Showbiz

#jennifer love hewitt #wonder woman

Jennifer Love Hewitt lupta pentru Wonder Woman

Dupa ce CBS a anuntat saptamana trecuta ca nu va mai realiza un nou sezon din serialul The Ghost Whisperer a carei protagonista era Jennifer Love Hewitt , actrita dezvaluie acum ca lupta “din greu” pentru rolul lui Wonder Woman , anunta aceshowbiz.com.

Love-Hewitt isi doreste atat de mult sa fie noua Wonder Woman, incat a devenit obsedata de acest personaj si face lobby pe langa producatorii de la Warner Bros. pentru a-i convinge ca merita sa calce pe urmele Lyndei Carter.

“Ma lupt din greu pentru acest rol. Cred ca Warner Bros. se pregateste sa faca un film despre Wonder Woman si imi doresc enorm sa iau rolul principal. Sunt obsedata de personaj”, a marturisit Jennifer Love Hewitt.

Actrita are insa o concurenta serioasa din partea altor colege de breasla ca Megan Fox, Eliza Dushku , Sandra Bullock sau Beyonce Knowles , care se afla si ele pe lista de posibile femei fantastice a producatorilor.

Personajul Wonder Woman a devenit faimos in anii ’70 cand Lynda Carter a interpretat rolul in celebrul deja serial TV. Wonder Woman isi va face aparitia alaturi de o pleiada de supereroi si noul film The Avengers in regia lui Joss Whedon care va avea premiera in 2012.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea