Showbiz

#jennifer love hewitt #hollywood #actrita

Jennifer Love Hewitt - cea mai proasta actrita americana din ultimii 25 de ani

jennifer love hewitt a fost desemnata cea mai proasta actrita de la Hollywood din ultimul sfert de secol.

Actrita in varsta de 32 de ani a primit cele mai multe recenzii negative din 1985 pana in zilele noastre, se arata intr-un studiu realizat de slate.com.

Pe lista cu filme in care a jucat Jennifer Love Hewitt se gasesc productii ca "I Know What You Did Last Summer", , “Trojan War”, “ The Tuxedo ”, “Garfield”, “If Only”. De asemenea, Hewitt a aparut si in numeroase seriale TV . Din pacate, “Ghost Whisperer”, cel mai bun serial in care jucat, a fost anulat de CBS in 2010.

Jennifer Love Hewitt nu are noroc nici in dragoste. Luna trecuta, presa americana relata ca actrita s-a despartit de iubitul sau, Alex Beh, cu care era impreuna de aproape un an.

“Nu au mai iesit de putin timp”, a declarat o sursa pentru publicatia Us Weekly. Aceeasi sursa a dat insa asigurari ca Jennifer nu sufera de pe urma acestei despartiri.

Pe lista de fosti iubiti ai lui Jennifer Love Hewitt figureaza Carson Daly, chitaristul John Mayer , actorul Joey Lawrence, precum si Rich Cronin, solistul grupului LFO.

La un moment dat, ea a fost si logodita cu actorul scotian Ross McCall, de care insa s-a despartit la finalul lui 2008.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea