Showbiz

#robert pattinson #a pus ochii #jennifer love hewitt

Jennifer Love Hewitt a pus ochii pe Robert Pattinson

s-a despartit recent de iubitul Jamie Kennedy , dar a pus deja ochii pe un alt star. Actrita nu ascunde  faptul ca este indragostita de vedeta seriei Twilight, Robert Pattinson .

si sustine ca este gata sa gaseasca din nou dragostea. De curand a si dezvaluit cine este noua sa tinta: nimeni altul decat Robert Pattinson. “Are trasaturi deosebite. Imi place foarte mult vocea lui”, a spus Hewitt. Ea nu stie oare ca Pattinson se iubeste cu colega sa din Twilight, Kristen Stewart?

Nu e prima data cand Jennifer Love Hewitt vorbeste deschis despre pasiunea ei pentru Robert Pattinson. In iulie 2009, actrita a marturisit intr-un interviu pentru MTV ca personajul preferat este Edward Cullen , vampirul interpretat de Pattinson.

“Nu cred ca exista vreo fata care sa nu-l placa pe Edward. Voi ati vazut fete care sa nu-l placa? Daca exista, inseamna ca nu sunt fete, ci extraterestri de pe o alta planeta care nu ar trebui sa fie in viata”, a spus atunci, in gluma, speram, actrita in varsta de 31 de ani.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea