Showbiz

#alte-genuri #jennifer lopez #monden #film #rol #totul despre sex #serial #sex+and+the+city

Jennifer Lopez vrea un rol in "Sex and the City"

 

J. Lo doreste sa apara in urmatorul film „Totul despre sex”. Cantareata si actrita Jennifer Lopez este un mare fan al indragitului serial, a carui actiune se invarte in jurul a 4 femei: Carrie, Samantha, Charlotte si Miranda.

„Jennifer isi doreste foarte mult sa li se alature lui Carrie si fetelor. Tocmai de aceea, sefii se dau peste cap sa-i gaseasca divei un rol care sa i se potriveasca si sa nu-i strice imaginea”, a marturisit o sursa pentru music-news.com.

Daca lui Jennifer i se indeplineste dorinta, va intra in randul celebritatilor care au pasit pragul platourilor de filmare „Sex and the City”. Muzicieni precum Jon Bon Jovi sau Geri Halliwell au avut roluri episodice in acest sitcom, si se zvoneste ca Victoria Beckham va face parte din distributia noului film.

Pe plan personal, Jennifer Lopez traieste clipe minunate alaturi de sotul sau, Marc Anthony caruia i-a daruit si un copil. Acestia si-au innoit de curand juramintele, alaturi de un alt cuplu, Carlos Beltran de la New York Mets si sotia sa, Jessica. Totul s-a intamplat dupa o petrecere privata la Bradley Ogden si o noapte norocoasa la zaruri.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea