Showbiz

#alte-genuri #jennifer lopez #marc anthony #monden #juraminte #casatorie #petrecere

Jennifer Lopez si Marc Anthony si-au innoit juramintele

Jennifer Lopez si Marc Anthony si-au innoit juramintele intr-un mod mai original. Acestia au dorit sa impartaseasca aceste momente rare in viata, alaturi de un alt cuplu, Carlos Beltran de la New York Mets si sotia sa, Jessica, care aveau acelasi scop.

Carlos i-a dat sotiei sale un inel gravat si lui Marc si Jennifer niste inele speciale drept cadou”, a declarat o sursa pentru cotidianul People : „Mai intai si-au innoit juramintele Carlos si Jessica, ca mai apoi sa le urmeze gestul si Marc si Jennifer.”

Rostirea juramintelor a venit dupa o petrecere privata la Bradley Ogden si o noapte norocoasa la zaruri. „Amandoi castigau la masa de joc si Marc tot spunea ca va fi o noapte norocoasa”.

Si au avut noroc, dupa cum marturiseste aceeasi sursa pentru People. „Initial, trebuiau sa faca ceremonia undeva afara, in aer liber, numai ca era prea frig asa ca au fost nevoiti sa se mute cu totul inauntru. Acesta a fost singurul lucru care n-a mers conform planului.”

Imbracata intr-o rochie neagra , Lopez era absolut fermecatoare pentru cei 12 martori care au participat la ceremonie . „Parintii ei, din pacate, nu au putut ajunge, pentru ca au trebuit sa stea acasa cu bebelusii ”, a incheiat sursa pentru People.

Urmand traditia nuptiala, majordomul a deschis o sticla de sampanie Dom Perignon pentru proaspetii re-insuretei.


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea