Showbiz

#pop #alte-genuri #jennifer lopez #marc anthony #monden #mariaj #divort #relatii #conflict #familie

Jennifer Lopez si Marc Anthony, in pragul divortului?


Probleme in paradisul conjugal Jennifer Lopez – Marc Anthony. Desi erau protagonistii unuia dintre cele mai trainice cupluri din lumea vedetelor, cei doi artisti au pus gand rau armoniei familiale.

Se pare ca lucrurile nu mai merg asa bine ca la inceput, acestia afisandu-se in ultimul timp fara verighete pe deget, gest care n-a facut decat sa alimenteze barfele conform carora cei doi sunt in pragul divortului.

Mai mult de atat, in urma cu cateva zile, Marc Anthony a fost surprins de paparazzi revistei „Us” petrecand intr-un club alaturi de mai multe femei frumoase , printre care si Eva Logoria.

De altfel, Jennifer Lopez a fost fotografiata la premiera filmului „The Curious Case of Benjamin Button” (Strania poveste a lui Benjamin Button) fara verigheta cu diamant de 8 karate pe deget.

Se zvoneste cum ca artista ar fi suparata ca, de ceva vreme, sotul ei nu mai castiga asa multi bani, iar cariera ei este in declin.

Pelicula din 2006, „ El Cantante ”, in care Jennifer a jucat alaturi de Marc nu a reusit sa incaseze decat 7.5 milioane $, in timp ce filmul „ Camerista ” (2002) cu Lopez in rolul principal, a acumulat 94 milioane $.

Gurile rele afirma ca cei doi soti nu au petrecut ziua Recunostiintei impreuna. Ba mai mult de atat, Anthony a preferat sa sarbatoreasca in club, alaturi de mai multe femei cu care a flirtat pozand in postura de sot nefericit si neinteles de nevasta.

Cuplul Jennifer-Marc Anthony au impreuna doi gemeni, Max si Emme, nascuti la inceputul lui 2008.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea