Showbiz

#10 milioane de dolari #despagubiri #sot #ojani noa #jennifer lopez #proces #scandal #alte-genuri #pop

Jennifer Lopez sare la gatul fostului sot

Cantareata si actrita Jennifer Lopez l-a dat in judecata pe Ojani Noa , fostul ei sot, potrivit accesshollywood.com.
 
Artista ii cere lui Ojani Noa daune de 10 milioane de dolari si sa renunte la intentia sa de a produce si comercializa un film ce contine momente intime din perioada in care cei doi au fost casatoriti.
 
Lopez a inaintat vineri o actiune in instanta la Curtea Superioara de Justitie din Los Angeles, conform TMZ.com. Pe langa interzicerea producerii filmului intitulat "How I Married Jennifer Lopez: The JLo and Ojani Noa Story", Lopez a solicitat si interzicerea comercializarii a "11 ore de inregistrari video ale cuplului ce nu au mai fost difuzate niciodata".
 
Nu este pentru prima oara cand Ojani Noa incearca sa exploateze financiar legatura sa cu Jennifer Lopez. In 2006 a vrut sa publice o carte in care sa povesteasca despre felul in care a decurs scurta casatorie cu Lopez (1997-1998).
 
O hotarare judecatoreasca emisa in 2007 l-a silit insa sa renunte la acest proiet. In documentul din 2007 se stipula ca ii este interzis "sa breveteze, sa publice si sa distribuie (...) orice manuscris sau alt material scris care contine detalii private si intime despre Jennifer Lopez sau despre relatia lui Ojani Noa cu Jennifer Lopez".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea