Showbiz

#revine #comedie romantica #plan b #jennifer lopez

Jennifer Lopez revine pe ecrane si trece la "Planul B"

Jennifer Lopez va juca rolul principal intr-o comedie romantica intitulata Plan B , informeaza variety.com. Scenariul filmului va fi semnat de Kate Angelo.

Actrita va intra in pielea unei femei celibatare, trecute de 30 de ani, care simte ca a venit vremea sa aiba copii si apeleaza la inseminarea artificiala. Insa in ziua in care primeste rezultatul pozitiv al testului de sarcina, femeia il intalneste pe barbatul vietii ei.

Producatorii spera sa gaseasca un regizor pentru proiectul cinematografic pana la sfarsitul acestui an pentru a putea incepe filmarile in aprilie sau mai 2009. Pelicula va aparea pe ecrane in 2010, la o data ce va fi anuntata ulterior. Deocamdata nu se cunosc alte nume din distributie.

Comedia Plan B va marca revenirea lui Jennifer Lopez pe marile ecrane dupa o pauza de doi ani. In acest timp vedeta a dat nastere gemenilor Max si Emme pe care ii are impreuna cu starul muzicii latino Marc Anthony .

Urmareste trailerul filmului Bordertown cu Jennifer Lopez.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea