Showbiz

#jennifer lopez #mama #amnezica #comedia #overboard

Jennifer Lopez - mama amnezica in comedia "Overboard"

Jennifer Lopez ia o pauza din cariera de mama, asa ca o vom vedea ceva mai des pe ecrane. Urmatorul proiect cinematografic al lui JLo este un remake al unei comedii romantice din 1987, anunta The Hollywood Reporter.

Lopez va fi protagonista remake-ului Overboard , o comedie care i-a avut in rolurile principale pe Kurt Russell si Goldie Hawn.

Filmul original, regizat de Garry Marshall (Pretty Woman), spunea povestea sotiei unui om de afaceri care cade de la bordul yachtului si se alege cu o amnezie. Tamplarul pe care il anagajase reuseste s-o convinga ca el este sotul ei si ca impreuna au patru copii cu probleme de comportament .

Deocamdata nu se stie cine va semna regia remake-ului Overboard, dar unul dintre producatori este Will Smith. Scenariul a fost adaptat de trio-ul Adam Cooper, Bill Collage si Leslie Dixon.

Pe Jennifer Lopez o vom vedea curand in comedia romantica the back-up plan in care interpreteaza rolul unei femei care mai intai apeleaza la inseminare artificiala pentru a ramane insarcinata si apoi il cunoaste pe barbatul vietii ei. Filmul va fi lansat in SUA la sfarsitul lunii aprilie.

Urmareste trailerul filmului The Back-Up Plan:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea