Showbiz

#pop #dance #jennifer lopez #muzica #album #copii #maternitate #inspiratie

Jennifer Lopez - inspirata muzical de copiii ei

Cel mai nou album semnat Jennifer Lopez are ca sursa de inspiratie copiii acesteia, informeaza femalefirst.co.uk.

Autoarea mega-hit-ului „I`m Real”, care a dat nastere gemenilor Max si Emme in februarie anul trecut, a confirmat faptul ca maternitatea i-a influentat foarte mult muzica din ultimul timp.

„Am lucrat la piese in timpul sarcinii si dupa, cat am stat acasa...si acum, mai mult ca oricand. Sunt foarte entuziasmata ca pot sa intru in studioul de inregistrari , sa ma concentrez si sa finalizez acest nou material discografic”
, a marturisit artista pentru MTV.

„Imi place la nebunie sa fac muzica pop/dance de calitate, cu versuri frumoase, si asta se va intampla si de data aceasta, cu noul proiect”
, a mai zis Jennifer Lopez referindu-se la noul album la care lucreaza.

„Nu te poti abtine sa nu pui in muzica ta si ceva ce-i defineste pe copiii tai, precum de altfel si alte experiente prin care treci”, a completat aceasta

„Singurele lucruri pe care le poti scrie si canta cu adevarat sunt acele chestii prin care ai trecut si asta pentru ca astfel le cunosti cel mai bine sensul.”, a incheiat J Lo .

Chiar daca maternitatea este prioritatea ei momentan, Jennifer a spus ca se bucura de fiecare minut petrecut in studioul de inregistrari si asta pentru ca face ceea ce-i place foarte mult...si anume sa cante.

Jennifer Lopez - Ain`t It Funny  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea