Showbiz

#johnny depp #vrea #jennifer lopez

Jennifer Lopez il vrea pe Johnny Depp

Jennifer Lopez, in ciuda unei cariere de succes in film si muzica, recunoaste ca inca mai are un lucru de facut pentru a se simti implinita profesional: sa joace alaturi de Johnny Depp , scrie aceshowbiz.com.

JLo pare chiar disperata sa imparta ecranul cu starul din Pirates of the Caribbean, asa ca nu conteaza ce rol ar trebui sa joace.

“Am fost norocoasa sa primesc rolurile in care am jucat. Am lucrat cu multi actori hot, dar sunt disperata sa joc cu Johnny Depp. Ar fi incredibil sa lucrez cu el. As juca si un pirate orb si fara dinti, daca asta ar insemna sa lucrez alaturi de el. Atat de mult il vreau”, a spus Lopez.

"Jenny from the block" revine pe ecrane dupa o pauza de trei ani cu comedia The Back-Up Plan in care interpreteaza rolul unei femei care la 35 de ani este inca necasatorita, asa ca apeleaza la inseminarea artificiala, insa apoi il cunoaste pe barbatul vietii ei. Vezi mai jos trailerul filmului:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea