Showbiz

#film #serial #marele ecran #jennifer hudson #continuare #sequel #sex+and+the+city

Jennifer Hudson vrea sa revina in Sex and The City

Castigatoarea premiului Oscar, actrita Jennifer Hudson , vrea cu disperare sa revina in pielea personajului Louise, asistenta personala a lui Carrie Bradshaw, in in continuarea filmului Sex and The City, scrie FemaleFirst.

Jennifer Hudson
a interpretat rolul lui Louise din orasul St. Louis in prima adaptare pentru marele ecran a serialului Sex and The City. La finalul peliculei, personajul ei a lasat impresia ca paraseste New York-ul pentru a se intoarce acasa, in statul Missouri .

Sex and The City: The Movie a fost un succes in box office, acesta incasand peste 415 milioane de dolari in intreaga lume, iar cum regizorul si scenaristul Michael Patrick King a confirmat recent ca o continuare se afla pe drum, Hudson spera din tot sufletul ca personajul ei sa isi faca inca o data aparitia.

Jennifer Hudson a declarat pentru Access Hollywood, "Sper din tot sufletul sa mai joc inca o data acel rol. I-am spus lui Michael Patrick King ca Louise a revenit in New York din orasul sau natal, asa ca este pregatita pentru orice.”

Sex and The City: The Movie, lansat in mai 2008, a fost unul dintre filmele cu cele mai mari incasari de anul trecut. Desi filmul nu a adus elemente noi in povestile celor patru eroine , pare ca acest subiect continua sa fascineze femeile de pretutindeni.

Urmareste trailerul filmului Sex and The City: The Movie

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea