Showbiz

#twitter #cont #tabloide #jennifer aniston

Jennifer Aniston vrea sa lupte cu tabloidele pe Twitter

Jennifer Aniston se gandeste foarte serios sa-si faca un cont pe Twitter , populara retea de socializare , special pentru a dezminti toate zvonurile care apar in tabloide despre ea.

Vedeta din serialul Friends este de parere ca i-ar trebui un astfel de cont pentru a nega pe Twitter tot ceea ce se scrie despre ea in presa tabloida si nu este adevarat.

“Cred ca imi trebuie un cont de Twitter pentru a controla zvonurile pentru ca nu vreau sa ma sune mama tot timpul si sa ma intrebe de ce nu i-am zis ca sunt insarcinata sau ca ma marit”, a spus Aniston.

Ceea ce este insa adevarat este ca Jennifer Aniston a afirmat recent in cadrul unei conferinte de presa ca femeile nu au nevoie de barbati pentru a avea copii si ca familia este un concept invechit care nu se mai aplica in ziua de azi cand femeile pot apela la alte metode pentru a ramane insarcinate.

Pe Jennifer Aniston o vom vedea in curand in comedia The Switch in care joaca rolul unei femei care renunta sa mai caute barbatul vietii ei si decide sa ramana insarcinata cu ajutorul unui donator de sperma . Vezi un trailer al acestui film aici:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea