Showbiz

#jennifer aniston #filme de actiune #james bond #rol #criza financiara

Jennifer Aniston vrea sa-l seduca pe James Bond

Jennifer Aniston este hotarata sa faca schimbari in viata si s-a gandit ca o noua “miscare” in cariera i-ar prinde bine. Actrita, care recent a implinit 40 de ani vrea neaparat sa joace in filme de actiune si este decisa sa inceapa cu urmatorul James Bond, scrie wenn.com.

Aniston a spus ca simte nevoia unei schimbari in plan profesional si este foarte atrasa de perspectiva unui rol de femeie fatala care ii suceste mintile celebrului agent 007. “Mi se ofera roluri haioase, ciudate si dragute. Mi-ar placea sa joc intr-un film de actiune , de exemplu in James Bond. Daniel Craig imi garanteaza distractia", a declarat Jennifer Aniston intr-un interviu pentru revista Elle.

Din pacate, Jennifer va avea de asteptat atat pentru un nou film Bond cat si pentru un rol in viitoarea productie. Studiourile nu au inca in plan un film atat de costisitor din cauza crizei financiare care s-a instalat si la Hollywood. In plus, actrita ar trebui sa lupte pentru rolul de fata Bond cu Lily Allen, cantareata britanica visand acelasi lucru: sa-l seduca pe James Bond.

Pana la un rol in filme de actiune Jennifer Aniston se multumeste sa promoveze in Europa comedia romantica Marley and Me, mancand biscuiti pentru caini impreuna cu Owen Wilson (partenerul ei din film) in cadrul unui show tv german.

Urmareste trailerul filmului Marley and Me.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea