Showbiz

#lungmetraj #courtney cox #friends #jennifer aniston

Jennifer Aniston vrea sa aduca "Friends" pe marile ecrane

Jennifer Aniston si sunt hotarate sa continue celebrul serial , Friends , cu un lungmetraj dupa modelul Sex and the City.

Serialul Friends s-a incheiat in 2004, dupa ce a incantat milioane de fani din toata lumea timp de 10 ani. Zvonuri despre o reuniune a celor sase personaje din serial, au tot circulat recent in presa, insa au fost infirmate de actori.

Dar acum, dupa uriasul succes de box-office pe care l-a inregistrat lungmetrajul Sex and the City: The Movie, vedetele serialului Friends sunt hotarate sa urmeze aceeasi reteta de succes si sunt nerabdatoare sa isi reia rolurile care le-au facut celebre.

"Succesul de casa al lui Sex and the City i-a indemnat sa se gandeasca serios la un lungmetraj Friends. Se pare ca Jennifer si Courtney au vorbit deja despre acest proiect si despre cum ar dori sa arate scenariul.

Intre timp atat Jennifer Aniston, cat si Courtney Cox sunt ocupate cu proiecte individuale. Aniston a incheiat filmarile la drama Traveling si la comedia Management, care va fi lansata in SUA in septembrie, iar Cox va juca in comedia fantastica Bedtime Stories .

Trailer Friends




Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea