Showbiz

#orfelinat #copil #adoptie #jennifer anisto

Jennifer Aniston vrea sa adopte un copil

Jennifer Aniston a vizitat recent un din Mexic, informeaza showbizspy.com.

Actrita din serialul Friends, in varsta de 40 de ani, este disperata sa devina mama si vede adoptia ca fiind singura sa optiune.

"Asta si-a dorit dintotdeauna, un copil , si acest lucru poate deveni realitate cat de curand. Jennifer nu vrea sa lase pe nimeni sa ii stea in calea acestui vis", a declarat o sursa.

Jennifer Aniston vrea sa adopte un copil cu care are o legatura speciala, inca de pe vremea cand era casatorita cu Brad Pitt.

"Jennifer a oferit bani in fiecare an acestui orfelinat si sa adopte un copil de aici i se pare cel mai firesc lucru. Jennifer si Brad Pitt nu vor mai fi niciodata impreuna, insa legatura dintre ei va continua cu acest copil, indiferent ce se va intampla", a declarat o sursa.

"Jennifer a vizitat orfelinatul si s-a jucat cu toti copiii, insa cei mici i-au atras atentia. A stat mai mult cu ei si i-a rasfatat", a declarat directoarea orfelinatului, Carmen Gonzalez.

Urmareste trailerul filmului Love Happens:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea