Showbiz

#management #comedia romantica #fericita #singura #jennifer aniston

Jennifer Aniston - singura si fericita

Actrita Jennifer Aniston este singura si fericita . Starul din Friends, care s-a despartit in august de muzicianul John Mayer , a fost recent vazuta in compania actorilor Leonardo DiCaprio si Gerard Butler , dar prietenii vedetei spun ca aceasta este mult mai fericita singura, informeaza FemaleFirst.

"Jennifer nu numai ca arata extraordinar, se si simte extraordinar. Este foarte fericita acum. Prefera sa fie singura decat prinsa intr-o relatie cu o persoana nepotrivita", spune o sursa din anturajul actritei, citata de presa britanica. "Motto-ul ei in ceea ce priveste iubirea, este: “Ce va fi, va fi “ si cat timp crede in dragoste adevarata, nu va accepta jumatati de masura."

Actrita implineste 40 de ani anul viitor si este entuziasmata de faptul ca imbatraneste. "In loc sa urasca asta, considera ca este un lucru demn de a fi sarbatorit. Nu ii este frica de batranete ”, a declarat aceeasi sursa.

Jennifer Aniston lucreaza in present la mai multe proiecte cinematografice. Cel mai recent film al sau este comedia romantica Management. Urmareste un fragment din film.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea