Showbiz

#jennifer aniston #relatie #copil #dezamagita

Jennifer Aniston se pregateste sa apeleze la o banca de sperma

ghinionista in dragoste, Jennifer Aniston , se pregateste sa devina mama singura . Actrita din Marley and Me , care s-a despartit de cantaretul John Mayer la inceputul lunii martie, este atat de disperata sa aiba copii incat se gandeste serios sa adopte sau sa apeleze la o banca de sperma, anunta wenn.com.

“Intr-o lume perfecta, ar ramane insarcinata pe cale naturala, dar daca nu gaseste un partener, este dornica sa adopte sau sa apeleze la fertilizarea in vitro, folosind serviciile unei banci de sperma. Acum se gandeste la cea mai potrivita varianta. Un lucru este sigur: isi doreste foarte mult un copil cat mai curand. A acceptat deja idea ca va fi o mama singura”, a spus o sursa.

Desi Aniston este dezamagita ca relatia cu Mayer nu a mers, si-a dat seama ca artistul nu era pregatit sa aiba un copil. “Spera ca John sa fie tatal copilului ei, dar era constienta ca el nu era pregatit sa intemeieze o familie. Acum este hotarata sa faca un copil si sa-l creasca singura. Stie ca timpul nu este de partea ei”, a declarat aceeasi sursa pentru revista Life and Style Weekly.

Se pare ca Jennifer Aniston ar fi afirmat intr-un interviu la inceputul saptamanii ca nu se va mai casatori niciodata pentru ca niciun barbat nu se va putea compara cu fostul sot, Brad Pitt. Actrita este dezamagita de faptul ca relatiile cu John Mayer, Vince Vaughn si Paul Sculfor nu au avut sorti de izbanda si nu vrea sa mai treaca prin astfel de experiente. Capul sus, Jen, pana te mariti, iti trece!

Urmareste trailerul filmului Marley and Me cu Jennifer Aniston si Owen Wilson.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea