Showbiz

#beverly hills #casa noua #paparazzi #jennifer aniston

Jennifer Aniston se lupta cu paparazzi

Jennifer Aniston este din nou in atentia paparazzilor si nu cu vreo noua aventura, caci s-a impacat de curand cu fostul iubit John Meyer, ci cu faptul ca isi face casa noua in Beverly Hills. Nici nu s-a mutat bine in noua locuinta, ca paparazzi au inceput deja sa bantuie proprietatea, spre disperarea vedetei, informeaza FemaleFirst.

Jennifer s-a vazut astfel nevoita sa angajeze paznici care sa-i patruleze noua proprietate si sa tina la distanta paparazzi prea insistenti.

"Jennifer s-a enervat atunci cand un muncitor i-a spus ca a dat afara de la locul constructiei un fotograf care se dadea drept designer de interior . Chiar daca nu se va muta decat peste doua luni, Jennifer a angajat deja trei garzi de corp pentru a patrula noua proprietate non-stop", a declarat o sursa din anturajul vedetei pentru revista National Enquirer .

Actrita este mandra de noua casa pentru ca si-a ales singura culorile, mobilierul si finisajele pentru care a cheltuit peste 1 milion de dolari . Jennifer Aniston este in sfarsit multumita ca are o locuinta pe gustul sau in care sa-si poata petrece restul vietii.

Urmareste trailerul comediei romantice The Break-Up cu Jennifer Aniston.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea