Showbiz

#jennifer aniston #decis #lesbiana #cougar town

Jennifer Aniston s-a decis: devine lesbiana!

Jennifer Aniston renunta la barbati si devine lesbiana de dragul bunei sale prietene, Courtney Cox .

Actrita, care tocmai si-a lansat comedia The Bounty Hunter, are probleme serioase in a-si gasi un partener, asa ca s-a hotarat sa schimbe “ tabara ”. Aniston va interpreta rolul unei lesbiene intr-un episod din serialul Cougar Town in care joaca Courtney Cox.

Cox, care este si producatorul executiv al serialului, a reusit in cele din s-o convinga pe Jennifer sa-si faca aparitia intr-un episod. “Amandoua isi doreau sa joace din nou impreuna, dar Jennifer are un program foarte incarcat. Totusi, Courtney a reusit s-o convinga pe Jen”, a spus o sursa din cadrul echipei de productie a serialului Cougar Town.

Jennifer s-a tinut de promisiune si va aparea in serial de indata ce v-a incheia turneul de promovare a comediei The Bounty Hunter in care joaca alaturi de Gerard Butler.

In aceasta perioada, Jennifer Aniston filmeaza pentru comedia Just Go With It impreuna cu comicul Adam Sandler. Recent a incheiat filmarile la The Switch care va fi lansat la toamna. Urmareste mai jos un trailer al peliculei The Switch:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea