Showbiz

#relatie #bradley cooper #jennifer aniston

Jennifer Aniston s-a combinat cu Bradley Cooper?

Jennifer Aniston , care s-a despartit recent de cantaretul John Mayer, a fost vazuta luand o cina romantica cu starul din The Hangover , Bradley Cooper , potrivit femalefirst.co.uk.

„A fost o intalnire amoroasa, asta e clar. Insa, Jennifer vrea sa o ia incet. Este clar ca este in cautarea unei relatii de iubire, dar nu vrea sa grabeasca cu nimic lucrurile”
, a declarat o sursa pentru People.com.

Cei doi amorezi s-au bucurat de o cina romantica la lumina lumanarilor in restarantul exclusivist Il Cantinori din Manhattan, ca mai apoi sa se retraga in confortul unui autombil luxos ce astepta la iesire.

Si nu este pentru prima data cand asupra celor 2 planeaza ideea unei relatii amoroase. Cu cateva saptamani in urma, cuplul a fost vazut flirtand serios la petrecerea data de Jennifer Aniston cu ocazia implinirii celor 40 ani.

Pe atunci, actorul de 34 ani infirma zvonurile spunand ca: „Sunt singur. Am intalnit-o doar de 3 ori in viata, dar sunt flatat”.

Bradley
s-a despartit de sotia sa Jennifer Esposito in 2007, dupa doar cateva luni de casnicie. Jennifer Aniston a divortat de Brad Pitt in 2005, dupa 5 ani de mariaj.

Urmareste trailer-ul filmului Management cu Jennifer Aniston in rol principal:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea