Showbiz

#brad pitt #jennifer aniston #angelina jolie #sex #lesbiana

Jennifer Aniston - lesbiana?

Brad Pitt a parasit-o pe Jennifer Aniston pentru ca era lesbiana , este de parere cunoscutul biograf al vedetelor de la Hollywood, Ian Halperin. Casatoria celor doi a durat cinci ani, intre 2000 si 2005, arata popcrunch.com.

Ian Halperin mentioneaza intr-un post pe blogul sau ca un apropiat al Angelinei Jolie, pe nume Toni, sustine ca Brad Pitt a inceput sa se intalneasca cu Angelina Jolie in perioada in care casnicia sa nu mai mergea. Actorul a hotarat sa puna punct maraiajului pentru ca Jennifer Aniston nu vroia sa faca sex cu el.

"Lui Brad ii place sa faca sex, insa Jennifer nu mai vroia sa se culce cu el", a declarat Toni pentru blogul lui Ian Halperin.

"Brad a inceput sa banuiasca ca ceva nu e in regula cu sotia lui si chiar ca aceasta ar fi lesbiana, cu toate ca nu a prins-o niciodata cu o femeie. El a fost foarte suparat din aceasta cauza. Apoi a intalnit-o pe Angelina, careia ii place sa faca sex, iar restul este istorie. Brad chiar a iubit-o pe Jen, insa aceasta nu ii satisfacea nevoile", a mai declarat acesta.

"Nu o cunosc pe Jen, insa mi-a fost greu sa cred ca este adevarat acest zvon . Insa atunci cand a inceput sa se intalneasca cu John Mayer , am inceput sa dau crezare vorbelor lui Brad Pitt. Toata lumea stie ca Mayer este gay. Nu este niciun secret", mai continua Toni.

Urmareste trailerul filmului He's Just Not That Into You:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea