Showbiz

#jennifer aniston #goala #colin farrell

Jennifer Aniston - goala alaturi de Colin Farrell?

Jennifer Aniston va renunta de tot la haine in noul sau film, Horrible Bosses , sau cel putin asa umbla vestea pe blogurile de cinema, scrie People.com.

Actrita in varsta de 41 de ani va juca alaturi de Colin Farrell in filmul Horrible Bosses, care va fi lansata in cinematografe in 2011. Pelicula are o puternica tenta sexuala, chiar perversa, iar unele surse s-au grabit sa mentioneze ca Jennifer Aniston va aparea complet goala pentru prima data.

Totusi, reprezentantul actritei a afirmat pentru revista People ca Aniston nu-si va expune partile intime, dar a confirmat faptul ca rolul va arata lumii o alta fata a lui Jen, foarte departe de rolurile cuminti pe care le-a interpretat pana acum.

“Rolul ei este foarte provocator si debordeaza de sexualitate, dar este si foarte amuzant. Nu exista mentiuni in scenariu ca Jen va aparea nud sau topless , dar rolul presupune o agresivitate sexuala pe care Jennifer nu a aratat-o pana acum in filme”, a dezvaluit reprezentantul actritei.

Cea mai noua comedie romantica in care Jennifer Aniston are un rol principal se numeste The Switch si va avea premiera in august. Vezi un trailer al acestui film aici:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea