Showbiz

#copil #femei #the switch #jennifer aniston

Jennifer Aniston: "Femeile nu au nevoie de un barbat ca sa faca un copil"

Jennifer Aniston sustine ca femeile din ziua de azi nu au nevoie de un barbat pentru a avea un copil, relateaza showbizspy.com.

In noul ei film, The Switch, Aniston joaca rolul unei femei care decide sa nu-l mai astepte pe The One pentru a avea un copil si apeleaza la o banca de sperma .

In cadrul unei conferinte de presa pentru promovarea filmului, Jen (41 de ani) i-a luat apararea personajului pe care il interpreteaza in The Switch, sustinand dreptul femeilor de a apela la un donator de sperma pentru a ramane insarcinate.

“Femeile  isi dau seama din ce in ce mai mult ca in ziua de azi nu trebuie neaparat sa se casatoreasca pentru a avea un copil. Vremurile s-au schimbat si azi avem mai multe optiuni fata de cele existente in urma cu cateva zeci de ani cand nu puteai avea copii daca asteptai prea mult”, a spus Aniston.

“Filmul este despre lucrurile care definesc familia. Familia nu mai este neaparat formata din mama, tata, doi copii si un caine pe nume Spot. Ceea ce imi place la acest film este ca scoate in evidenta faptul ca familia nu inseamna stereotipul traditional pe care societatea ni l-a repetat pana acum”, a adaugat Jennifer.

Se pare ca Aniston se gandeste din ce in ce mai serios sa apeleze la adoptie, fiind inspirata de prietena sa, cantareata Sheryl Crow , care are doi baieti adoptati.

“Jen a vazut cat de fericita este Sheryl alaturi de Wyatt si Levi (cei doi copii adoptati – n.r.), iar Sheryl i-a spus ca nu trebuie sa astepte un barbat pentru a avea o familie”, a spus o sursa pentru tabloidul National Enquirer .

Trailer The Switch:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea