Showbiz

#jennifer aniston #hippy #droguri #sex #wanderlust

Jennifer Aniston e hippy: se dezbraca de tot, ia droguri si face sex in 3

Jennifer Aniston este cu adevarat disperata. Ultimul ei film, comedia romantica The Switch , a ajuns doar pe locul 8 in box office-ul saptmanii trecute, dezamagind asteptarile actritei si pe ale producatorilor.

Cum multi se grabesc sa afirme ca Aniston nu prea mai aduce bani cu filmele in care joaca, actrita vrea acum sa contrazica gurile rele si pare sa urmeze reteta Sandrei Bullock din The Proposal: va renunta de tot la haine.

Jen (41 de ani) se va dezbraca de tot pentru prima data in cariera ei de actrita pentru un rol in comedia Wanderlust , regizata de Judd Apatow, anunta Hollywood Life.

In acest film, Aniston interpreteaza rolul sotiei unui manager ramas somer. Pentru ca nu se mai descurca cu banii, cuplul decide sa duca pentru o vreme o viata de hippy. Intr-una din scenele filmului, personajul lui Aniston isi scoate camasa pentru a distrage atentia unui sofer de buldozer .

Pe parcursul filmului, Jennifer are o serie de aventuri cu mai multi barbati (cam ca si in viata reala ) din cadrul comunitatii hippy, participa la un menage a trois alaturi de doua femei, dintre care una insarcinata si, cireasa de pe tort, ia si niste droguri, caci altfel integrarea in absolut nu ar fi completa.

Paul Rudd joaca rolul sotului lui Aniston in Wanderlust. Filmarile incep in noiembrie, iar lansarea comediei este programata pentru vara lui 2011.

Urmareste trailerul filmului The Switch, cel mai recent proiect al lui Jennifer Aniston:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea