Showbiz

#clasament #hollywood #sexy #femei #megan fox #freida pinto #jennifer aniston

Jennifer Aniston - cea mai sexy femeie de la Hollywood

Actrita Jennifer Aniston a fost aleasa drept cea mai sexy femeie de la Hollywood, intr-un top realizat de revista destinata barbatilor Details, scrie femalefirst.co.uk.

Jennifer Aniston, cunoscuta cel mai bine pentru rolul din celebrul serial Friends, a surclasat-o pe actrita Megan Fox (seria Transformers) si pe top modelul Gisele Bundchen, care s-a casatorita luna trecuta cu Tom Brady, unul dintre starurile din National football League (NFL).

Pe locul patru in clasament s-a clasat actrita Freida Pinto, interpreta personajului Latika din filmul castigator a opt premii Oscar 2009 - Slumdog Millionaire, in timp ce locul al cincilea a fost ocupat de Kim Kardashian.

Fiica actorului John Aniston (vedeta serialului NBC - Days of Our Lives) si a unei actrite/model, Jennifer Aniston a fost crescuta in lumea show business-ului (nasul ei este actorul Telly Savalas – interpretul celebrului detectiv Kojak, din serialul cu acelasi nume), dar nu avea sa devina o actrita cunoscuta pana la aparitia ei in rolul chelneritei, energica si sexi Rachel, in serialul Friends, care a inceput in 1994 si a avut zece sezoane.

Urmareste trailerul filmului Marley and Me, cu Jennifer Aniston si Owen Wilson

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea