Showbiz

#secret #jennifer aniston #iubit

Jennifer Aniston are un iubit secret

Jennifer Aniston are un nou iubit. Potrivit informatiilor aparute in presa americana, actrita este indragostita de un barbat misterios cu care iese in secret de cateva luni, dar nu se simte pregatita sa recunoasca oficial acest lucru.

“Jen spune ca cel mai dragut lucru la prietenul sau este acela ca este un baiat de casa: ii place sa fie casnic si sa se uite  cu ea la televizor. Sunt dependenti de show-uri ca Jersey Shore si American Idol , de care se bucura in timp ce beau o sticla de vin”, a declarat o sursa.

Aceeasi sursa spune ca noul iubit ii face multe complimente lui  Aniston  si marturiseste ca ii placea foarte mult felul in care arata parul actritei, inainte ca aceasta sa si-l scurteze.

In alta ordine de idei, Jennifer Aniston s-a hotarat sa-si vanda vila din Beverly Hills, pe care a renovat-o de curand. Pentru vila si terenul din jurul sau, cu o suprafata de aproximativ 800 de metri patrati, vedeta cere aproximativ 42 de milioane de dolari. Jennifer Aniston a cumparat proprietatea in 2006 cu suma de 13, 5 milioane de dolari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea