Showbiz

#jennifer aniston #john mayer #relatie #casatorie #cerere

Jennifer Aniston a refuzat cererea in casatorie a lui John Mayer

Jennifer Aniston pare ca nu se grabeste sa-i spuna "da" lui John Mayer nici dupa ce cantaretul s-a intors cu coada intre picioare la ea. Actrita a refuzat cererea in casatorie venita din partea lui Mayer, anunta FemaleFirst.

Chiar daca s-a impacat recent cu Mayer, vedeta din Friends a respins cererea in casatorie a acestuia pe motiv ca acest lucru ar strica relatia pe care o au acum. Jennifer Aniston este multumita cu modul in care merg lucrurile in cuplu acum si nu intentioneaza sa strice relatia dintre ea si Mayer printr-o casatorie pripita.

Actrita americana nu vrea sa auda inca de nunta, deoarece deocamdata isi doreste sa fie indragostita si sa simta fluturasi in stomac. Chiar daca a fost refuzat, John Mayer nu se descurajeaza, el fiind convins ca Jennifer este femeia perfecta pentru el, in ciuda diferentei de varsta dintre cei doi, si este dispus sa faca orice doreste vedeta cat timp sunt impreuna.

Mayer a fost coplesit cand Jennifer Aniston l-a primit inapoi dupa ce a parasit-o pe actrita in urma cu cateva luni pentru ca la vremea respectiva nu isi dorea o relatie de durata . Acum pare ca John Mayer s-a maturizat un pic si nu mai fuge de Jennifer, ci chiar viseaza la casatorie si copii.

Urmareste trailerul filmului The Break-Up cu Jennifer Aniston



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea