Showbiz

Jennie Garth revine in rolul Kelly Taylor

Actrita americana Jennie Garth va intra din nou in pielea personajului care a facut-o faimoasa, Kelly Taylor, in spin-off-ului serialului Beverly Hills 90210, produs de regretatul Aaron Spelling, care a avut un mare succes in anii '90. Creatorul serialului original, Darren Star, nu se va implica in acest proiect.

In noua productie Kelly ( Jennie Garth) va fi consilier educativ la liceul la care a invatat, West Beverly Hills High.

Garth, care a mai jucat in serialul What I Like About You, si a concurat in varianta americana a emisiunii "Dansez pentru tine", "Dancing With the Stars", a starnit speculatii despre o posibila reluare a rolului din seria originala beverly hills 90210 dupa ce a renuntat sa joace in comedia My Best Friend's Girl, difuzata de postul american CBS.

Noul sezon va aduce in SUA mai multe productii spin-off, Fox avand in plan doua astfel de seriale: Cleveland, bazat pe un personaj din comedia animata Family Guy , si o versiune feminina a Prison Break. Anul trecut, postul de televiziune ABC a produs un serial bazat pe Anatomia lui Grey, Private Practice.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea