Showbiz

#jeffrey dean morgan #watchmen #the losers #benzi desenate #film #actiune #the comedian

Jeffrey Dean Morgan se alatura echipei "ratatilor"

Actorul jeffrey dean morgan va deveni un membru al echipei "ratatilor", intr-o adaptare pentru marele ecran a seriei de benzi desenate The Losers , informeaza femalefirst.co.uk.

Starul din P.S. I Love You poarta ultimele negocieri pentru a se alatura filmului a carui poveste este centrata pe unor mercenari tradati de guvern si care vor razbunare.

The Losers, care va fi regizat de Sylvain White, creatorul filmului Stomp The Yard, va fi al doilea film inspirat din benzi desenate pentru Morgan – care va aparea in curand pe marile ecrane in productia Watchmen.

Watchmen, in care Morgan interpreteaza rolul The Comedian, pare a fi cel mai asteptat film inspirat din benzi desenate al anului si, conform unor zvonuri lansate in presa, va beneficia de o continuare.

Dar Jeffrey Dean Morgan nu sutine aceste zvonuri. Intr-un interviu pentu Moviehole, actorul a declarat: "Am semnat cu totii pentru un sequel, dar am fost anuntati ca pana nu primim un scenariu de la Alan Moore , nu vom vedea un Watchmen 2.

"Nu cred ca regizorul Zach Snyder va mai face inca unul. Daca el nu va regiza, eu nu ma voi intoarce si cred ca nici ceilalti actori. Oricum, cred ca asta este tot. Ce vezi, asta primesti. Dupa marerea mea filmul nu are nevoie de continuare”, a mai adaugat actorul.

Urmareste trailerul filmului Watchmen

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea