Showbiz

#jeff bridges #maggie gyllenhaal #crazy heart

Jeff Bridges si Maggie Gyllenhaal in "Crazy Heart"

Jeff Bridges si maggie gyllenhaal vor juca in drama Crazy Heart , o adaptare cinematografica dupa romanul de debut al scriitorului Thomas Cobb.

Scott Cooper se va ocupa de scenariul si regia filmului, a carui poveste este construita in jurul unui cantaret de muzica country ajuns alcoolic. Acesta reuseste totusi sa-si revina si sa-si reinventeze cariera cu ajutorul unei jurnaliste. Jeff Bridges va juca rolul cantaretului alcoolic, iar Maggie Gyllenhaal va fi jurnalista.

Se pare ca Bridges va interpreta singur toate cantecele de pe coloana sonora a lui Crazy Heart. Filmarile sunt programate sa inceapa luna viitoare in New Mexico.

Jeff Bridges joaca in SF-ul de succes Iron Man, iar pe Maggie Gyllenhaal o veti vedea pe ecrane la sfarsitul saptamanii viitoare, cand se lanseaza in cinematografele noastre mult-asteptatul The Dark Knight.

Trailer The Dark Knight



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea