Showbiz

#jay-z #si-a impuscat #fratele

Jay-Z si-a impuscat fratele in copilarie

Jay-Z a marturisit ca si-a impuscat fratele, Eric, atunci cand avea 12 ani si locuia in Brooklyn, unul dintre cele mai rau famate cartiere new-yorkeze.

Intr-un interviu acordat publicatiei The Guardian, rapperul a povestit pentru prima oara despre acest incident care i-a marcat copilaria.

Jay-Z l-a impuscat pe Eric deoarece acesta furase un inel, pe vroia sa-l vanda pentru a face rost de bani pentru droguri.

Credeam ca viata mea s-a sfarsit. Credeam ca imi voi petrece restul vietii la inchisoare. A fost ingrozitor. Eram doar un baietel, un copil. Mi-a fost teribil de class ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/ class ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/frica" title="frica">frica " title="frica">frica ”, a declarat rapperul.

Din fericire, nu a fost niciodata anchetat de poltie pentru aceasta fapta, dat fiind ca fratele sau nu a depus plangere. Mai mult decat atat, Eric si-a cerut scuze in fata lui Jay-Z sustinand ca drogurile l-au impins sa fure acel inel.
De altfel, tot acest episod a fost surprins in melodia “You Must Love Me”, pe care Jay-Z a lansat-o in urma cu 13 ani.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea