Showbiz

#hip hop

Jay-Z isca controverse la Glastonbury

Renumitul rapper Jay-Z si-a incantat fanii de la Glastonbury cu un cover dupa hitul celor de la Oasis, "Wonderwall".

Desi prezenta sa a fost indelung criticata de presa britanica si de fanii renumitului festival, recitalul pe care l-a sustinut Jay-Z in acest week-end la Glastonbury a fost cel mai astept moment al serii.

Noel Gallagher: "Hip-hopul n-are ce cauta la Glastonbury"

Printre cei care l-au contestat pe Jay-Z s-a numarat chiar solistul de la Oasis, Noel Gallagher, care a declarat inaintea inceperii festivalului ca "Hip-hop-ul nu are ce cauta la Glastonbury".

Chiar si asa, rapper-ul Jay-Z nu a intrerupt total traditia rock/indie a celebrului festival. Piesa "99 Problems" a avut parte de un sample din clasicul " Back to Black " al celor de la AC/DC.

Jay-Z, pe numele sau real, Shawn Corey Carter, este unul dintre cei mai de succes rapper-i din Statele Unite. In plus, fericitul rapper este si un producator de succes, a facut colaborari prolifice cu nume importante pe harta muzicala internationala, printre care si cu Beyonce cu care este implicat intr-o relatie.

" American Gangster ", cel mai bun album pe 2007

Albumul "Kingdom Come", aparut in 2006, a fost vandut in peste 680.000 de exemplare in doar o saptamana, aceasta fiind cea mai buna vanzare a artistului pe o perioada atat de scurta. In timp ce ultimul sau album, "Amercan Gangster" a fost desemnat de catre revista Rolling Stones drept cel mai bun album pe 2007.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea